מירי זורגר מגישה: דג גורמה בירקות

    מירי זורגר No Comments on מירי זורגר מגישה: דג גורמה בירקות

    הבשורה היא הקלות בה ניתן להכין את הדג הזה • התוצאה היא דג שהוא חגיגה לעין ולפה • בתאבון

    2:00
    06.05.24
    נתי שולמן No Comments on קמיסר: "ביטבוקסינג? אל תתענגו על וואקלי; זאת לא המטרה"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    ווייטפיש אושן גורמה בירקות
    2 רולים קפואים גפילטע של אושן גורמה
    לרוטב
    2 בצלים קצוצים
    5 פלפלים בצבעים קצוצים
    3-4 עגבניות קצוצות
    4-5 שיני שום קצוצות
    3 כוסות אפונה קפואה
    1 מיכל רסק עגבניות של 250 גר'
    1 כפית מלח
    1 כפית פפריקה מתוקה
    1 כפית פפריקה מעושנת
    1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
    4 כפיות סוכר

    אופן ההכנה
    מכינים את הרוטב בסיר נמוך ורחב או במחבת עמוקה. מטגנים את הבצלים עד להשחמה קלה, מוסיפים את הפלפלים ומטגנים 5 ד' נוספות.
    מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים כ-20 ד' נוספות תוך כדי ערבוב, מוסיפים את הרסק עגבניות ו-2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מתבלים ומבשלים כשעה, טועמים ומתקנים תיבול.
    מניחים את רולי הווייטפיש אושן גורמה.
    מביאים לרתיחה ומבשלים כשעתיים.

    להגשה
    פורסים 2 פרוסות ווייטפיש אושן גורמה ומגישים עם פירה תפוחי אדמה.
    בתאבון!



    0 תגובות